Wat zijn html 5 banners?

0
216

HTML5-advertenties zijn de vervanging voor op Flash gebaseerde advertenties die ontwerpers vaak maakten als ze animaties of interactiviteit in hun ontwerp wilden gebruiken. Flash werd op grote schaal gebruikt vanaf het begin van de jaren 2000 tot en met 2016. Flash-ondersteuning begon aanzienlijk te dalen na 2010 als gevolg van mobiele besturingssystemen zoals iOS van Apple die Flash niet ondersteunden en Android van Google met beperkte ondersteuning.

HTML5 banners maken animatie en interactieve inhoud mogelijk, maar zijn ook responsief / adaptief, wat betekent dat uw ontwerp er goed uitziet in elke browser, elk besturingssysteem of elk apparaat. Aangezien HTML5-advertenties zijn gebaseerd op HTML5-code, kan elk apparaat dat HTML5 kan weergeven, uw advertentie ook weergeven.

HTML5 bestaat uit meerdere bestanden – inclusief de afbeeldingscomponenten, de videocomponent en het .html-bronbestand. Het .html-bestand verbindt de bronnen van afbeeldingen en video’s, en kan alle code bevatten die nodig is voor de animatie, responsieve / adaptieve ontwerpmogelijkheden van HTML5-advertenties.

HTML5-advertenties maken ook responsieve / adaptieve ontwerpen mogelijk en zijn geschikt voor aanraking, wat betekent dat u een ontwerp kunt maken waarmee iemand kan communiceren met een apparaat met aanraakfunctionaliteit. HTML5-advertenties hebben ook 3D-mogelijkheden (via WebGL) en ondersteunen dynamische inhoudscomponenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here