Een ondershirt voor heren moet van een goede kwaliteit zijn

0
153

Een ondershirt voor heren, de naam zegt het al. Dit is een shirt voor onder de basis kleding zoals een overhemd of trui. Een ondershirt dient nogal aan een serie eisen te voldoen wil het daadwerkelijk prettig dragen. Zo’n laagje onder je kleding maar direct op het lichaam moet namelijk aanvoelen als een tweede huid anders gaat het irriteren. Wanneer je op zoek bent naar een ondershirt voor heren, dan ben je bij ShirtsofCotton.nl aan het juiste adres. We vertellen je graag waarom.

Feedback toepassen in het productieproces

Al vanaf het moment dat de ShirtsofCotton.nl shirts gemaakt worden vragen wij onze klanten feedback. Alle feedback bundelen we tot een aantal veranderingen die het ondershirt voor heren dient te ondergaan om nog prettiger te zitten. Dit blijven we doen tot er geen andere feedback meer komt dan “perfect”! Zo is het ondershirt voor heren in de loop van de jaren een stukje langer geworden zodat deze perfect in de broek blijft zitten. Ook de oksels hebben in het shirt wat meer ruimte gekregen. De stiknaden zijn dubbel voor extra stevigheid maar ook gemaakt van zacht materiaal. Daarbij is de pasvorm verder geoptimaliseerd zodat het ondershirt perfect rondom het lichaam valt. Alle shirts van ShirtsofCotton.nl zijn voorgekrompen, dus ze krimpen niet meer verder in de was.

Het perfecte ondershirt voor heren

Het ondershirt is in meerdere kleuren verkrijgbaar, en met diverse boorden. Zo hebben we nog steeds de ronde hals in ons assortiment, maar ook verschillende dieptes V-halsen. Eerst waren alle shirts van ShirtsofCotton gemaakt van 100% zeer sterk en duurzaam katoen. Sinds een tijdje zijn de shirts van bamboe toegevoegd aan het assortiment. Allebei de stoffen hebben de kenmerk om koel en zacht aan te voelen op de huid, transpiratievocht goed op te nemen en was naar was mooi te blijven. Heb jij al zo’n shirt? Laat ons dan weten wat je ervan vindt zodat we ook jouw feedback in het productieproces kunnen opnemen.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here