Met deze manier trek je direct meer klanten naar je winkel

0
131

Met een verlichte zuil kan het bedrijf toch reclame maken. Deze verlichte zuilen kunnen ook heel erg goed gebruikt worden voor beurzen en andere evenementen. Dit is dus nog een mooie manier om reclame voor je bedrijf te brengen. 

Wat zijn verlichte zuilen

Dit zijn reclamezuilen met verlichting. Ze zijn te gebruiken voor buiten en binnen, je kunt ze staand krijgen of tegen een muur. De verlichte zuil is een soort van visitekaartje voor jouw bedrijf. De verlichte zuilen worden al heel erg lang gebruikt om als bedrijf de aandacht te trekken. De verlichte zuil is eigenlijk een aandachtstrekker. Helemaal als je gebruik maakt van kleur, vormen en de huisstijl van je onderneming.

De verlichte reclamezuilen worden ook wel Pylonen of totems genoemd. De naam totems komt van de Amerikanen. Dit is afkomstig van de indianen met de totempaal. In Amerika hebben ze van die grote masten met neonreclame en hier in Nederland zijn we dan weer wat subtieler. Hier in Nederland moet ook een vergunning gevraagd worden voor de grotere masten zoals ze die in Amerika hebben. Deze vergunningen worden niet snel gegeven.

De verlichte zuil

Wanneer je graag wat reclame wilt maken voor je bedrijf of een verlichte zuil gebruiken als een bewegwijzering dan is dat een hele mooie manier. Zelfs in het donker valt het bedrijf dan meer op. Met de verlichte zuil kan je een boodschap of je naam duidelijk laten zien. Deze verlichte zuilen kunnen er in verschillende vormen en maten geleverd worden.

Zoals al gezegd is een diversiteit aan verlichte zuilen. Zo kan je zuilen aanschaffen met een neutraal karakter, je kunt ze aanpassen aan de elementen in de omgeving, een zuil die past bij het pand, een aluminium zuil, een kunststof zuil, een combinatie tussen kunststof en aluminium, met en zonder verlichting, verlichting van binnenuit of van buitenaf aangelicht.

De verlichte zuil wordt vaak gebruikt bij bedrijfsverzamelgebouwen. Elk bedrijf heeft dan een eigen plek op de zuil om zo herkend te worden. Het is dan een mooi wegwijzer voor je onderneming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here