Zomermode van 2020

0
157

Elk jaar zijn er zomerse trends in de mannenmode die je zeker niet mag missen. Dat je ze niet mag missen, betekent niet dat je er in mee moet gaan. Uiteindelijk bepaal je je eigen style, en beslis je dus zelf of je wel of niet meegaat in de trend. Dit zijn dé trends voor de zomer van 2020.

Sneakers dragen onder een pak

Het dragen van sneakers én het dragen van een pak is al tijden een trend die als positief wordt gezien. Dan is het combineren van sneakers en een pak ook niet heel onbedenkelijk. Dit wordt dan ook dé zomertrend voor 2020. Wanneer je de overhemd laat ‘matchen’ met de kleur schoenen, zorgt dat voor een perfecte uitstraling. Dank bijvoorbeeld aan mooie Floris van Bommel schoenen! Ook een bijpassend mannen t-shirt t onder de colbert zorgt voor een sportieve uitstraling.
Wanneer je trend gaat volgen is het belangrijk dat de pijp van de pantalon smal afloopt, zodat deze uitstekend op de schoen valt.

Mandarin collar

Een mandarin collar is een overhemd zonder kraag. De overhemd heeft slechts een kleine openstaande rand. De mandarin collar is steeds vaker te zien en wordt dan ook gezien als een grote trend voor de zomer van 2015. De mandarin collar, die ook wel chinese overhemd genoemd wordt, past perfect onder een trui of colbert. Daarnaast moet het gedragen worden als een normaal overhemd. Dat het ook onder een colbert past, kan leuke plaatsjes opleveren deze zomer. Want een kleurige colbert die gedragen wordt als jas is helemaal in deze zomer. Het kan haast niet of iedereen loopt deze zomer in een fleurige colbert met daaronder een mandarin collar en daarbij passende sneakers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here