De gegraveerde pen als relatiegeschenk, kan dat nog?

0
72

De gegraveerde pen als relatiegeschenk?

Vanwege de veelzijdigheid van een pen is de gegraveerde of bedrukte pen nog altijd één van de meest gebruikte relatiegeschenken. Je bereikt er gemakkelijk veel mensen mee en het is een altijd goed te gebruiken voorwerp. Pennen worden in alle situaties, zowel privé als zakelijk, veelvuldig gebruikt. Je kunt op meerdere manieren promotie maken met het uitdelen van pennen. Je kunt zorgen dat op alle bureaus op kantoor een aantal pennen liggen voorzien van je naam en logo. Zo kunnen medewerkers, maar ook bezoekers, altijd makkelijk over de pennen beschikken. Vaak worden pennen vanzelf al meegenomen door de gebruiker en slingert het thuis of in de trein rond. Zo bereik je dan makkelijk weer wat meer mensen. Je kunt je relaties ook een bedrukte of gegraveerde pen geven met een persoonlijke boodschap zoals een bedanktekstje. Dit wordt vaak gewaardeerd en lang onthouden door je klanten en prospects. Pennen zijn ook een heel praktisch artikel om uit te delen bij speciale evenementen zoals een beurs. Vaak kun je snel aan een leuke oplage aan gegraveerde pennen komen voor een vriendelijk budget.

Wat gaat dat kosten, zo’n gegraveerde pen?

Heb je een bescheiden budget voor marketing en promoties dan kun je vaak met een gegraveerde pen prima uitkomen. Je kunt een metalen

pen graveren voor nog geen vijftig eurocent. Bij kleine oplages tot 100 stuks betaal je wel wat meer en ben je per stuk zeventig eurocent tot ongeveer een euro kwijt. Stel dat je een goedkopere metalen pen laat graveren in een oplage van honderd, dan kun je dus met honderd euro je relaties en prospects blij maken met een blijvend geschenkje. Heb je de mogelijkheden en de wens om wat duurdere geschenken weg te geven zoals een Parker pen dan moet je wel heel wat dieper in de buidel tasten. Dan kun je denken aan rond de veertig euro per stuk voor kleinere oplagen van vijf tot honderd stuks. Kortom, een gegraveerde pen kun je geheel aan je eigen situatie en mogelijkheden aanpassen waarbij je je je personeel, klanten en prospects een blijvend aandenken kunt geven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here